Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overlevde fallskjermulykke - fikk babyoverraskelse

Da legene undersøkte Shayna (21) etterpå, oppdaget de at hun var gravid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): TV-stasjonen KFSM forteller om 21-åringen som fikk problemer med begge fallskjermene under sitt første solohopp fra fly i oktober i USA.

Hovedskjermen sviktet. Det samme gjorde reserveskjermen, som ikke åpnet seg ikke skikkelig. Dermed dundret 21-åringen rett i asfalten på en parkeringsplass. Hastigheten var rundt 80 kilometer i timen, skriver nyhetsbyrået AP.

Den hastigheten ville tatt livet av de fleste. Shayna Richardson slapp, utrolig nok, unna med alvorlige skader - og ble operert på sykehus kort tid etter ulykken.

Men legene oppdaget raskt noe som pasienten selv ikke hadde anelse om: Hun var gravid. Fire omfattende operasjoner og to måneder senere kan Richardson fortelle at både hun og fosteret har det bra.

- Vi var hos legen denne uken, og vi har både armer, ben og ansikt. Ungen har det helt fint. Gud reddet ikke bare meg, han beskyttet også babyen, sier Richardson til KFSM .

Ulykken skjedde 9. oktober i Siloam Springs i delstaten Arkansas. Shayna Richardson var sikker på at hun skulle dø da hun falt rett mot bakken med defekt reserveskjerm.

GRAVID OVERLEVDE FALLSKJERMFALL: Shayna Richardsom (21) hadde englevakt. Foto: KFSM/ AP
GRAVID OVERLEVDE FALLSKJERMFALL: Shayna Richardsom (21) hadde englevakt. Foto: KFSM/ AP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!