Overlevde kreft - drept av snikskytter

Linda Franklin (47) overlevde kreften. Mandag kveld ble hun snikskytterens siste offer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Linda Franklin hadde overvunnet den livstruende sykdommen og var i ferd med å bli bestemor for første gang da snikskytteren valgte henne ut til å dø.

Linda sto ved siden av ektemannen Ted og skulle legge varene over i bagasjerommet. Handlevogna med varer sto ved siden av dem på parkeringsplassen utenfor kjøpesenteret Home Depot.

Linda og Ted Franklin skulle flytte til et nytt hus om kort tid. Dét ble det ikke noe av.

Litt over klokka 21 lokal tid så et vitne snikmorderen. Vitnet så mannen stå bak den lyse Chevrolet Astro'en og løfte rifla til skulderen. Deretter skjøt han Linda, som sto knappe 35 meter unna, bak bilen sin sammen med ektemannen. Da Linda falt til bakken, klatret morderen inn igjen i varebilen og kjørte avgårde.

Det er første gang at noen faktisk har sett morderen. Hittil har han nærmest bare vært en skygge for etterforskerne. Men beskrivelsen er likevel for dårlig til at politiet kan sende ut en etterlysning av ham. Det beste sporet er den lyse bilen og at etterforskerne sannsynligvis har fått deler av registreringsnummeret. Venstre baklykt skal være ødelagt.

Klokka 21.19 ringte nødtelefonen 911 hos politiet. Det gikk bare to minutter til de var på åstedet. Likevel var det nok til at drapsmannen kom seg unna.

FINKJEMMER: Politiet har flere spor å gå etter, og skal snart være klare til å offentliggjøre en tegning av den fryktede drapsmannen.