Overlevde skrekk-fall: - Hvordan i helvete

En turist i ferieparadiset Bali skulle posere for et bilde, da han mistet fotfeste og falt rundt 40 meter. - Hvordan i helvete han overlevde, kan ikke jeg fortelle deg, sier et vitne.

FALT: Mannen skal ha tatt salto på kanten av klippen, før han mistet balansen og falt. Foto: Shutterstock / NTB
FALT: Mannen skal ha tatt salto på kanten av klippen, før han mistet balansen og falt. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det som skulle bli et hyggelig ferieminne gikk veldig galt. En turist på den populære ferieøya Bali i Indonesia skulle posere for et bilde på toppen av et stup, da han mistet fotfeste.

Vitner sier til lokale medier at han sto på kanten av stupet over stranda Broken Beach, da han bestemte seg for at han skulle ta en salto.

Han skal så ha mistet kontroll da han landet, og falt utfor kanten av stupet, skriver avisa Tribun Bali. Han skal så ha falt rundt 40 meter, før han traff stranda.

Turist-paradis

Broken Beach ligger rett ved den meget populære turiststranda Kelingking i Nusa. Det går en sti opp fra denne stranda til klippen hvor turisten falt.

- Vi fikk melding om hendelsen rundt klokka 10. Øyenvitnet var en reiseleder. Offeret skal ha tatt bilde mens han tok salto, sier lederen av den lokale redningstjenesten til avisa.

Ifølge nødetatene forsøkte de først å ta seg fram til offeret med en gummibåt, men bølgene var for store. Da tok de i bruk klatreutstyr og rapellerte ned stupet.

Brakk beinet

På stranda fikk turisten førstehjelp. Han skal nå være ved bevissthet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.