Overlevde tragedie i 2015: Døde

Ble 27 år gammel.

DØDSFALL: I 2015 var Aoife Beary en av dem som overlevde en tragisk balkongulykke. Seks år seinere har hun gått bort. Foto: REX / NTB
DØDSFALL: I 2015 var Aoife Beary en av dem som overlevde en tragisk balkongulykke. Seks år seinere har hun gått bort. Foto: REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 døde seks personer og åtte ble kritisk skadd etter at en balkong kollapset på en fest i studentbyen Berkeley i California i USA.

Den tragiske hendelsen skjedde da en gjeng med irer var samlet for å feire 21-årsdag. Alle de døde var i 20-åra, og var i California for å jobbe over sommeren.

Balkongen som kollapset lå i femte etasje i et av leilighetskompleksene til universitetet i Berkeley.

Feiret bursdagen sin

Aoife Beary var en av dem som overlevde fallet fra femte etasje i 2015. Hun opplevde flere alvorlige skader etter at en balkong kollapset mens hun feiret sin 21-årsdag.

Mandag deler BBC nyheten om at den nåværende 27-åringen nylig gikk bort, som følge av et hjerneslag.

Alvorlig skadd

Skadeomfanget etter ulykken i 2015 var omfattende. Beary satt igjen med hjerneskade, brukne armer, hender, bekken og kjeve.

Beary fikk også rifter i levra, nyrene og milten, en kollapset lunge og brukne ribbein. Hun gjennomgikk seinere også en hjerteoperasjon.

En etterforskning av balkongkollapsen viste at bjelkene på balkongen var dekket av råte, og hadde blitt konstruert av et selskap som tidligere hadde fått mange klager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer