Overlevde utforkjøring - påkjørt og drept av vogntog

Tragisk ulykke ved Lillesand.

PÅKJØRT AV VOGNTOG: Mannskap fra Vegvesenet på stedet der en mann døde i en trafikkulykke på E18 i Lillesand mandag kveld.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
PÅKJØRT AV VOGNTOG: Mannskap fra Vegvesenet på stedet der en mann døde i en trafikkulykke på E18 i Lillesand mandag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 24 år gammel mann er død etter en ulykke på E18 ved Lillesand i 20.20-tida i kveld. En 22-årig mann er lettere skadd.

- En personbil som kjørte nordøstover på E18, kjørte av veien ved en avkjørsel, og ble liggende veltet ved siden av veibanen. 24-åringen kom seg ut av bilen, men ble truffet av vogntoget, som kom kjørende i samme retning, opplyser Frank Solås, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til Dagbladet.

24-åringen døde på stedet. Politiet antar at vedkommende trolig var omtåket da han tok seg ut av det veltede kjøretøyet. Den skadde 22-åringen ble liggende inni bilvraket.

- Han ble fraktet til sykehus og er ikke alvorlig skadd, opplyser Solås.

Tidligere meldinger gikk ut på at en kvinne og et barn var involvert i ulykken, men politiet fikk avkreftet dette da de ankom åstedet. Solås opplyser at de tidlige beskrivelsene av hendelsesforløpet bygger på øyenvitneskildringer.

Den mannlige sjåføren av vogntoget er ikke mistenkt for å forårsaket ulykken. Ifølge operasjonslederen blir han tatt hånd om av helsevesenet og sin arbeidsgiver.

24-åringen er fra Arendal, mens 22-åringen er fra Kristiansand. Den omkomnes pårørende er varslet om dødsfallet.

TRAGISK UTFALL: En 24-årig mann tok seg ut av personbilen (t.v.) etter utforkjøringen, men ble påkjørt og drept av vogntoget (t.h.). Foto: TERJE MYKLEVOLL / DAGBLADET
TRAGISK UTFALL: En 24-årig mann tok seg ut av personbilen (t.v.) etter utforkjøringen, men ble påkjørt og drept av vogntoget (t.h.). Foto: TERJE MYKLEVOLL / DAGBLADET Vis mer