Overlevende: - Jeg trodde det var fyrverkeri

Stephen Parton slapp unna med livet i behold etter kinomassakren i Aurora i Denver USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En av de overlevende fra skyteepisoden under premiereforestillingen av den nye Batman-filmen forteller om dramaet.

Stephen Parton trodde først at skuddene var fyrverkeri men forsto alvoret da han ble truffet av en kule, skriver BBC News.

Var på motorsykkeltur - En kompis og jeg var på motorsykkeltur gjennom landet, og kom til byen tidlig i går. Vi bestemte oss for å gå på premieren til den nye Batman-filmen, sier Stephen Parton.

Venneparet ankom kinoen i god tid ettersom de hadde hørt det vill bli lang kø.

- Jeg tror det var etter cirka 20 minutter ut i filmen at det ble kastet inn en boks-lignende ting. Først trodde jeg det var fyrverkeri, men det viste seg å være tåregass, sier Parton.

De fleste begynte å reise seg fra plassene sine og beveget seg ut fra salen. Rett etter hørte Parton skudd som ble avfyrt fra utgangen til høyre.

Full panikk - Folk begynte å skrike og det ble full panikk i salen. Jeg dukket ned med kompisen min og vi satt gjemt til skuddene endelig stoppet. Deretter reiste jeg meg og beveget meg med folkemassen mot den bakerste utgangen, forteller Parton fra sykesenga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer