Overlevende sier massedrapsmannen nøt skytingen: - Han lo frenetisk, som om han hadde hevnlyst

Norman ble skutt i ryggen, men overlevde. 

DREPTE 49: Natt til søndag drepte den 29 år gamle Omar Mateen 49 mennesker på nattklubben Pulse i Orlando i Florida.
 I timene og dagene etter angrepet, har det kommet en rekke beretninger av hva som foregikk inne på klubben der en rekke feststemte mennesker hadde samlet seg. Foto: Reuters / NTB Scanpix
DREPTE 49: Natt til søndag drepte den 29 år gamle Omar Mateen 49 mennesker på nattklubben Pulse i Orlando i Florida.  I timene og dagene etter angrepet, har det kommet en rekke beretninger av hva som foregikk inne på klubben der en rekke feststemte mennesker hadde samlet seg. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ORLANDO (Dagbladet): Natt til søndag drepte den 29 år gamle Omar Mateen 49 mennesker på nattklubben Pulse i Orlando i Florida. I tillegg ble 53 mennesker skadd under massakren. Én av dem var Norman.

Utenfor pårørendesenteret møtte Dagbladet en familievenn som hadde besøkt Norman på sykehuset. Norman prøvde å gjemme seg på toalettet, men ble skutt i ryggen.

- Alle som var der inne med ham døde,, han var den eneste som overlevde. Han måtte krabbe ut og klatre over de døde vennene sine. Han sa at det var forferdelig, sier Ventura.

Dayni Ventura er pastor og venninne med Normans mor. Hun forteller at Norman er fra Orlando og at han hadde bursdag 12. juni da terroren skjedde.

- Han fortalte meg at skytteren lo og nøt skytingen. Han lo slik - HA HA HA. Han lo frenetisk, som om han hadde hevnlyst, forteller Ventura.

- Trodde han skulle dø

Ventura forteller videre at «Norman», forsøkte å få vennene sine til å bli med ham inn i et avlukke for å søke tilflukt. Alle døde.

- Alle små lyder som han hører nå, bekymrer ham. Da kula traff, følte han at den gikk gjennom huden og inn i ham. Han følte varmen fra kula og trodde at han skulle dø, sier Dayni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer