Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overrasket foreldrene under julespillet

Ella (5) forsøkte å formidle et budskap til mora.

ENGEL: Under store deler av julespillet prøvde Ella (5), i rollen som engel, å vise mora at hun hadde vondt i fingeren. Foto: Kennedy News
ENGEL: Under store deler av julespillet prøvde Ella (5), i rollen som engel, å vise mora at hun hadde vondt i fingeren. Foto: Kennedy News Vis mer

Da britiske Ella (5) fra Essex skulle spille en engel i julespillet på skolen, var det flere som sperret opp øynene. Foreldrene ble overrasket da femåringen plutselig sto og viste fingeren gjennom store deler av stykket, skriver The Independent.

Ella hadde nemlig fått vondt i den ene fingeren før julespillet, som ble holdt i forrige uke.

Mora til Ella, Carla Bovingdon (33), sier til avisa at hun tenkte «Herregud, Ella, vær så snill å ikke gjør det», og prøvde å mime at hun måtte ta ned hånda.

Etter hvert skjønte hun at det ikke var mulig, og måtte bare le av hele situasjonen.

Tok opp begge

Bovingdon beskriver datteren som en søt og uskyldig jente, som er glad i fine kjoler. Derfor passet hun rollen som engel perfekt.

- Hun liker å fortelle meg hvis hun har slått eller skadet seg, så hun prøvde jo egentlig bare å fortelle hva som hadde skjedd med fingeren hennes, fra andre sida av rommet, forteller mora til den britiske avisa.

Etter at Ella hadde holdt den ene langfingeren oppe en stund, tok hun plutselig opp den andre også. Mora forteller at hun forsøkte å sammenlikne den vonde fingeren med den andre.

Slik skal hun ha stått gjennom nesten hele stykket som varte i totalt 30 minutter.

Mora til Ella sier hun tror de fleste la merke til det, men synes det var søtt. Hun hørte at noen av lærerassistentene begynte å le.

«JOMFRU» MARIA: Posten sender en reklame i disse dager, som leker litt med det tradisjonelle juleevangeliet. Det skaper reaksjoner. Video: Posten. Klipp: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Skjønner ikke vitsen

Etter julespillet la Bovingdon ut bildene på sosiale medier, som hun forteller at har fått masse respons. Hun sier til den britiske avisen at femåringen naturligvis ikke har sosiale medier, men at hun har fått høre kommentarene og reaksjonene.

- Hun vil takke alle for å ha likt bildet hennes. Men hun skjønner fortsatt ikke hvorfor alle synes det er så morsomt, sier mora.

Før neste forestilling fikk Bovingdon fortalt datteren at hun ikke måtte løfte fingeren på den måten.

- Den andre forestillingen var mye bedre, forteller hun til The Independent.