- Overrasket over måten jeg framstilles på

Martin Kolberg om beskyldningene fra Valla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Partisekretær Martin Kolberg sier til Dagbladet.no at han er overrasket over hvordan han framstilles i boka som Gerd-Liv Valla kom med i dag.

Kolberg er blant dem som må tåle hardest kritikk når den avgåtte LO-lederen forteller sin versjon av de åtte dramatiske ukene i bokform.

Les også: - Martin Kolberg sier noe han vet er usant

- Jeg tar til etterretning at Valla forteller sin historie i en bok. Men jeg er overrasket over måten jeg framstilles på. Det må jeg si, sier Martin Kolberg til Dagbladet.no.

- Felles oppfatning

I boka «Prosessen» skriver Valla blant annet at hun lenge håpet på at Arbeiderpartiveteranen Kolberg ikke kom til å stille som vitne for Fougner-utvalget.

Da han likevel valgte å stille som vitne 19.februar i år var det Valla som ble overrasket over Kolberg.

«Martins opptreden er overraskende. Essensen i hans budskap er at Ingunn Yssen generelt er dyktig, blant annet flink til å skrive. Hvorfor sier han slike ting? Hvordan vet han det?» skriver Valla i boka.

Til dette svarer Kolberg kort:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer