OVERSKRIFT BAD

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

A#28#SPO# N20001010225631.TB # 11.10.00 # Fingeren gror ikke - deppa Shampo må vente en måned til # # LOS ANGELES (Dagbladet): Espen Knutsen fikk sjokk da han tok ut jernskrua av lillefingeren i går: Bruddet har ikke grod og dermed blir Shampo sittende på tribunen en måned til. - Dette er veldig kjedelig, sier Espen til Dagbladet. # Av SVEIN BIRKEMOE # 28-åringen hadde håpet å være tilbake på isen om ei uke. Men da fingerlegen framkalte røntgenbildene seint i går kveld norsk tid, ble enda en måned spist opp av Shampos NHL-sesong.

- De tok ut splinten og fant ut at fingeren ikke har grodd. Det eneste positive er at jeg ikke må amputere, forteller en nedslått Shampo.

Hvile

Kjøttet rundt bruddet har riktignok grodd sammen, selv om fingeren er veldig sår. Shampo forlot dermed doktoren med bandasjert finger og beskjed om komme tilbake for nytt røntgenbilde om to- tre uker.

- Nå må jeg bare fortsette med å vente og hvile. Dette er fryktelig kjedelig, sier Espen.

Som fortsetter:

- Jeg vet ikke når jeg er tilbake, men uten kamptrening vet jeg ikke hvordan formen er om to- tre uker.

Uten kølle

Dermed kan det ta enda lengre tid før Shampo er kampklar. Og Shampos NHL-sesong begynner å likne et mareritt.

- Jeg har bare spilt én kamp på sju måneder. Det er ikke noen god oppkjøring til NHL-spill. Men jeg satser selvsagt på å komme tilbake for fullt, sier Espen.

  • Shampo pådro seg fingerskaden i en treningskamp den 20. september.
  • Shampo opererte ut fire visdomstenner på mandag.

#

IKKE BRA: Shampos finger vil ikke gro.