OVERSKRIFT

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BRUCE GROBBELAAR får så keeperlua passer av tabloiden The Sun etter at det ble klart at den tidligere målvakten hos Liverpool var involvert i juks og fanteri. Grobbelaar gikk til sak mot avisa som påsto at han mikset med kampresultatene mens han voktet Liverpool-buret. I første omgang vant Bruce, men nå har tre dommer omgjort dommen. The Sun bruker 16 sider på å feire at de hadde rett, på den fremste siden bruker de følgende ord: «Crook, Cheat, Liar, Traitor», og inne i avisaer poesien: «Grobbelaar The Grubby Liar». Heia Everton.

DAVID GINOLA er ikke helt per kasse med Aston Villa-manager John Gregory. Sistnevnte sier til britiske aviser at han ikke vil ha nok en Stan Collymore i klubben. Fansen har startet å le de gangene franskmannen er på bana, fordi han er redd for å bli skitten.

ALAN SHEARER er ikke i spiss for Newcastle for øyeblikket grunnet skade, men han måtte nylig sitte helt foran i flyet da han og familiene skulle på ferie. På vei til sol og hygge i Portugal måtte Shearer sitte i cockpiten fordi folk maste om autografer, og et par ville også at Alan skulle signere en sponsoravtale.

SUPPORTERKLUBBEN til :I Bakrommet har fått en tung start ettersom han som skulle lage medlemskortene har sovnet. Vi prøver desperat å vekke ham. Tålmodighet, medlemmer.

MARK BOSNICH lurte Alex Ferguson da han fikk ordnet en fri transfer fra United. Mark lovte å reise ut av England for å videreføre sin keepergjerning, men etter at United annullerte hans kontrakt, signerte Mark for Chelsea.

MORTEN ABEL spiller ikke spiss på Bryne, men popgutten er for tida i England på en miniturné. Vi oppsøkte han på Kashmir Klub i London, men Abel ville ikke ha presseblæst. Derfor avslører vi at han kjenner Alf Inge Håland og har et godt forhold til Manchester City. January When?

GRØNNE BANANER til proffene, God Shave The Ernst og heia Pele som skal kommentere VM for kabel-tv!