MDGs landsmøte 2018

- Overskriften bør være «Gi Hansson en jobb!»

I helga gikk Rasmus Hansson av som talsperson for Miljøpartiet de grønne. Nå tar han et oppgjør med de populistiske tendensene i norsk politikk.

GIR SEG: Rasmus Hansson har gått av som talsperson for Miljøpartiet de grønne, men er optimistisk på vegne av partiets framtid. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
GIR SEG: Rasmus Hansson har gått av som talsperson for Miljøpartiet de grønne, men er optimistisk på vegne av partiets framtid. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rasmus Hansson tar imot Dagbladet på MDGs kontorer på Stortinget. Han var partiets første representant her fra 2013 til 2017, men i dag er han bare på besøk. Etter høstens valg tok Une Aina Bastholm over MDGs plass på Stortinget, og lørdag overtok Arild Hermstad stafettpinnen som mannlig talsperson for partiet, en rolle Hansson har hatt i fire år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer