Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overspent

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Partileder Dagfinn Høybråten har møtt liten forståelse for påstanden om at det pågår et formidabelt angrep på hele vår kristne kulturarv fra Utdanningsforbundet og Dagbladet. De fleste store avisene har tatt avstand fra denne dramatiske posisjoneringen i en strid om den kristne formålsparagrafen i barnehagene. Uttalelsen er ikke bare overspent, den er i disse tider med på å legitimere Carl I. Hagens uforsonlige opptreden i en grumset gråsone der såkalte ikke-kristne, fremmede verdier truer nasjonen.
  • Høybråten forklarer i går i Dagbladet nazismens seier over de etablerte politiske ideologiene på 30-tallet med mangelen på forankring av det kristne verdigrunnlaget. Vi utfordrer ikke Høybråtens private gudstro, men minner om at Hitlers soldater gikk i krigen med slagordet «Gott mit uns» på uniformen. Vi er fortsatt ikke tilhengere av politiske aktører som hevder å ha Vårherre på sin side.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media