Jeffrey Epstein

Overvåkingsvideo forsvunnet

Videoen skal vise hva som skjedde på cella da Jeffrey Epstein ble funnet nesten bevisstløs på cella i juli. Myndighetene aner ikke hvor den har tatt veien.

DØD: Jeffrey Epstein ble funnet død på sin egen fengselscelle i New York i august. Siden da har nettverket hans blitt dratt opp i media, og politiet jobber for fullt med å finne ut hvem som visste hva. Foto: Politiet
DØD: Jeffrey Epstein ble funnet død på sin egen fengselscelle i New York i august. Siden da har nettverket hans blitt dratt opp i media, og politiet jobber for fullt med å finne ut hvem som visste hva. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i midten av august at den overgrepsanklagede milliardæren Jeffrey Epstein (66) ble funnet død på sin egen celle i New York.

Epstein var siktet for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, og ble pågrepet i New York i begynnelsen av juli. Han avviste selv anklagene.

Rettsmedisinernes konklusjon har hele tida vært at han tok sitt eget liv, men bare timer etter at han ble funnet, florerte konspirasjonene i sosiale medier. Stemmer det, eller ble han drept?

Borgermester i New York, Bill de Blasio, sa ifølge BBC at det virket «altfor beleilig» at Epstein ikke lenger kunne ta med seg andre i dragsuget.

- Det mange av oss vil vite er; hva visste han? Hvor mange andre millionærer og milliardærer var med på disse ulovlige aktivitetene han var involvert i, spurte han.

Overvåkingsvideo forsvunnet

Nå kan spekulasjonene få nytt liv. Det viser seg nemlig at flere overvåkingsvideoer fra et kamera plassert foran fengselscella, er forsvunnet.

Det kom fram under et rettsmøte i New York onsdag kveld. Mannen Epstein delte celle med har forsøkt å få tilgang til opptakene siden slutten av juli, noen dager etter at finansmannen skal ha forsøkt å ta sitt eget liv på cella.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer