Overvåkningskameraer like ved likbålfunnet

Kan ha filmet drapsmannen.

KAMERAER: Denne bomstasjonen ligger omtrent 70 meter fra funnstedet. Foto: Thomas Rasmus Skaug
KAMERAER: Denne bomstasjonen ligger omtrent 70 meter fra funnstedet. Foto: Thomas Rasmus SkaugVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ØYER (Dagbladet): Politiet i Gudbrandsdalen har satt i gang full drapsetterforskning etter at de sterkt forbrente levningene av en menneskekropp ble funnet i et bål i nærheten av Hafjell i Øyer.

Likrestene ble vunnet ved Hundersæterveien ved Hafjell/Pellestova. Bare omtrent 70 meter fra området politiet har sperret av er det en bomstasjon. Den er utstyrt med flere overvåkningskameraer.

- Vi er klar over at det er en bomstasjon og kameraer der, men vi har ikke lyst til å si hvilke etterforskningsskritt vi foretar eller hvem vi er i kontakt med, sier konstituert politimester Olav Sørby til Dagbladet.

Bomstasjonen ligger ovenfor funnstedet i Hundersæterveien. En drapsmann kan derfor ha tatt seg til stedet nedenfra, uten at kameraene nødvendigvis har fanget opp noe.

Politiet ble varslet av et vitne som observerte røykutvikling i 12-tida i går. Det viste seg å ha vært en brann på et lite og begrenset område, opplyser politiet.

- I brannrestene ble det blant annet gjort funn av det som etter all sannsynlighet er en død person. Vi kan foreløpig ikke si noe om verken kjønn eller alder på personen, opplyser politiet.

Ann Merete Strøm bor like ved området hvor politiet nå har sperret av et området. Hun er sjokkert over funnene politiet har gjort.

- Dette er veldig skremmende. Vi bor på en liten plass, som vi antar som en trygg plass. Det er jo veldig skremmende når noe slikt skjer i nabolaget vårt, sier Strøm til Dagbladet.

UNDERSØKELSER: Politiet jobber nå på stedet. Foto: Thomas Rasmus Skaug
UNDERSØKELSER: Politiet jobber nå på stedet. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer