MANGEL PÅ STORE TRENINGSKLÆR: Personlig trener Helene Drage får mange spørsmål fra folk som vil ha til hvor de kan få kjøpt store treningsklær. - Vanlige sportsbutikker mangler hele spekteret.  Jeg opplevde dette selv da jeg begynte å gå ned i vekt, sier hun til Dagbladet. Foto: Hilde Brevik
MANGEL PÅ STORE TRENINGSKLÆR: Personlig trener Helene Drage får mange spørsmål fra folk som vil ha til hvor de kan få kjøpt store treningsklær. - Vanlige sportsbutikker mangler hele spekteret. Jeg opplevde dette selv da jeg begynte å gå ned i vekt, sier hun til Dagbladet. Foto: Hilde BrevikVis mer

Overvektige finner ikke store nok treningsklær

Mangelen på tøy som passer øker terskelen for å trene. - Det er synd, for her er det et marked, innrømmer både spesialister og bransjen selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Dagbladet har tatt en titt på de ulike sportsbutikkene i landet, og svært mange har ikke størrelser utover det vanlige sortimentet. Størrelsene går som regel opp til XXL, men for en overvektig person kan dette bli for smått.

- Det er veldig trist at ikke flere tilbyr et utvalg av treningstøy til overvektige. Det er ikke det viktigste å ha det nye og sprekeste, men det handler om å føle seg vel i ordentlige treningsklær som gjør jobben det skal, forteller blogger Helene Drage.I 2011 bestemte Drage seg for å gjøre noe med vekta. To år senere hadde hun gått ned 60 kilo. Hun er nå utdannet personlig trener, og driver en blogg hvor hun gir tips om trening og kosthold.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn