Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Overvektige finner ikke store nok treningsklær

Mangelen på tøy som passer øker terskelen for å trene. - Det er synd, for her er det et marked, innrømmer både spesialister og bransjen selv.

MANGEL PÅ STORE TRENINGSKLÆR: Personlig trener Helene Drage får mange spørsmål fra folk som vil ha til hvor de kan få kjøpt store treningsklær. - Vanlige sportsbutikker mangler hele spekteret.  Jeg opplevde dette selv da jeg begynte å gå ned i vekt, sier hun til Dagbladet. Foto: Hilde Brevik
MANGEL PÅ STORE TRENINGSKLÆR: Personlig trener Helene Drage får mange spørsmål fra folk som vil ha til hvor de kan få kjøpt store treningsklær. - Vanlige sportsbutikker mangler hele spekteret. Jeg opplevde dette selv da jeg begynte å gå ned i vekt, sier hun til Dagbladet. Foto: Hilde Brevik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagbladet har tatt en titt på de ulike sportsbutikkene i landet, og svært mange har ikke størrelser utover det vanlige sortimentet. Størrelsene går som regel opp til XXL, men for en overvektig person kan dette bli for smått.

- Det er veldig trist at ikke flere tilbyr et utvalg av treningstøy til overvektige. Det er ikke det viktigste å ha det nye og sprekeste, men det handler om å føle seg vel i ordentlige treningsklær som gjør jobben det skal, forteller blogger Helene Drage.I 2011 bestemte Drage seg for å gjøre noe med vekta. To år senere hadde hun gått ned 60 kilo. Hun er nå utdannet personlig trener, og driver en blogg hvor hun gir tips om trening og kosthold.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?