Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Øyeblikket da Emil (4 mnd) ser mor i øynene for første gang: - Mange har blitt rørt til tårer

Emils foreldre hadde ikke forventet den store responsen.

- UBESKRIVELIG: Emils mor, Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj, kaller øyeblikket da sønnen så dem i øynene for første gang som «ubeskrivelig». Videoen er sett over 400 000 ganger, og har rørt mange til tårer. Video: Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Christine Amalie-Johanne Friis Rosenhøj fra Nakskov i Danmark er Emils mor. 13. februar opplevde hun og mannen det store: Deres lille sønn kunne se dem i øynene, for første gang.

Videoen av det spesielle øyeblikket er sett over 400 000 ganger, siden Christine delte den på sin egen Facebook- side. Du kan se den øverst i saken.

- Emil er 4,5 måneder gammel, og vi har aldri klart å få øyekontakt med ham. Vi har heller ikke klart å få ham til å fokusere på for eksempel en leke. Derfor kontaktet vi en lege, som deretter sendte oss videre til forskjellige leger, forteller Chrisine F. Rosenhøj til Dagbladet.

Christine og sønnen Emil. Foto: Privat 
Christine og sønnen Emil. Foto: Privat  Vis mer

Måtte ha briller

Etter flere legebesøk tok de med seg Emil til Roskilde sykehus, og det var først der de fikk en oppklaring.

- Legene på sykehuset fant ut at han hadde +8,5 i syn, og fant derfor riktige briller til ham.

Under Facebook-videoen skriver hun: «I dag er en stor dag. Reisen har vært lang, og vår lille baby har vært gjennom mye for å kunne sitte her og smile med sine små briller.»

Overveldende respons

Det var øyeblikket da Emil fikk på seg brillene som ble fanget på video. Det var et spesielt øyeblikk for familien.

- Følelsen jeg hadde første gangen han tok på seg brillene var ubeskrivelig. Jeg gråt og følte en ordentlig tilstedeværelse med ham, forteller Rosenhøj.

Responsen på videoen har vært overveldende og uventet.

- Vi har fått veldig mange positive henvendelser, og mange forteller oss at de blir rørt til tårer. Vi hadde ikke forventet at så mange skulle se den, avslutter hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling