Øystein hørte skrik og så en mystisk bil i høy fart

Satt ute på verandaen da Sigrid (16) forsvant natt til søndag.

SÅ BIL: Øystein Kandal (29) la merke til en mystisk bil to ganger natt til søndag. Han har god utsikt ned mot krysset ved Låveveien og Dalbakkveien. Veikrysset og Østensjø Kanvas-barnehage ligger til venstre for bildet. 
Foto: Jo Straube / Dagbladet
SÅ BIL: Øystein Kandal (29) la merke til en mystisk bil to ganger natt til søndag. Han har god utsikt ned mot krysset ved Låveveien og Dalbakkveien. Veikrysset og Østensjø Kanvas-barnehage ligger til venstre for bildet. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 22669600. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant natt til søndag. Politiet har få spor i saken, men jakter nå minst én mystisk bil som er sett på stedet der eiendelene til 16- åringen ble funnet. Øystein Kandal (29) satt på verandaen sin i tredje etasje i Låveveien på Østensjø og tok seg en røyk da han observerte en bil som kjørte forbi barnehagen hvor telefonen, skoene og en av sokkene til savnede Sigrid ble funnet seinere natt til søndag.

- Omtrent fem over tolv kjørte en personbil ned Låveveien og svingte opp Dalbakkveien. Ikke lenge etterpå hørte jeg et skrik som ga meg en ordentlig ekkel følelse. Det var tydelig at det var ei jente eller dame som skreik, sier Kandal.

- Enda et skrik Kort tid etter hørte han enda et skrik, og ikke lenge etter fikk han øye på den samme personbilen som for 10-15 minutter siden kjørte opp ved barnehagen.

- Den kom kjørende ned Dalbakkveien igjen. I krysset ved Låveveien ble den stående en liten stund før den kjørte fort ned Låveveien i retning Håkon Tveters vei, sier Kandal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer