Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Øysteins første kyss

TUSENFRYD (Dagbladet): Endelig lyktes det for Lille lørdag-Øystein! I går kveld fikk han sitt aller første kyss, med Vidar og Jan-Tores egen versjon av Europes «The Final Countdown» som bakgrunnsmusikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kysset fikk Øystein fra en jente fra det mest blærete stedet i verden ifølge Vidar, Jan-Tore og til en viss grad Øystein, nemlig Bærum.

- Men det blir med dette her, altså. Ellers mister Øystein bakkekontakten. Han har jo ikke hatt hudkontakt siden han ble født, sier søskenbarnet Jan-Tore etter de hete omfavnelsene med «blærum-jenta» Anett Conradi (24).

Allergisk

I går kveld var det premiere på Lille lørdag-showet «Tusen på tusen på Tusenfryd». Foran hundrevis av gapskrattende publikummere i ymse aldrer ble Anett skjøvet fram på scenen da Lille lørdag-gutta ba om et frivillig offer. Oppgaven var altså å gi Øysteins hans første kyss.

- Øystein har fått en allergireaksjon etter denne kyssinga, sier Jan-Tore og sparker til Øystein. En time etter showet var Øystein fortsatt preget av sin første nær sex-opplevelse.

- Men han fikk ikke ereksjon. Vidar og jeg har eksperimentert litt med Øystein opp gjennom årene, men det er håpløst. Øystein får ikke til noe, forklarer Jan-Tore, og legger til at det ikke er så rart:

- Øystein har jo norgesrekord i antall «Lite godt» fra tiendeklasse.

Ingen råkysser

Anett Conradi - det frivillige offeret - er glad for at det ble med det ene kysset.

- Han var ivrig, det skal han ha. Men han er absolutt ingen råkysser, forklarer Anett.

- Det var da godt å høre. Men Vidar og jeg må roe ham skikkelig ned. For det er et dårlig tegn hvis sånne som Øystein gjør suksess, fortsetter Jan-Tore.

Og publikum på Tusenfryd likte åpenbart dette første av tolv «Tusen på tusen»-show.

Tryllekunst

Både velkjente og nye nummer er med i showet som foruten Øysteins kyssing toppes med en spektakulær tryllekunst ved den hittil ukjente Vidardo Stagneso:

Den synske healer-veteranen og ordblinde tankeleseren tryller fram en langt eldre og atskillig mindre utgave av Øystein.

BÆRUM-SUSS: Øystein fikk sin første hudkontakt på Tusenfryd i går. Og det med Anett Conradi - fra Bærum! - Men det blir med dette her, altså. Ellers mister han bakkekontakten, sier søskenbarnet Jan-Tore til Dagbladet. Alle foto: UNA CECILIE BØRJA