SLIPPER UNNA: - Dette har vært en storm i et vannglass, og vi er takknemlig overfor myndighetene at de har kommet til en fornuftig avgjørelse, fortalte rapperens advokat . Foto: NTB Scanpix
SLIPPER UNNA: - Dette har vært en storm i et vannglass, og vi er takknemlig overfor myndighetene at de har kommet til en fornuftig avgjørelse, fortalte rapperens advokat . Foto: NTB ScanpixVis mer

P. Diddy slipper tiltale

Dropper saken mot rapstjerna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En dommer i Los Angeles har besluttet at Sean «P. Diddy» Combs slipper rettsforfølgelse etter en fysisk konfrontasjon mellom ham og sønnens fotballtrener 22. juni.

Combs (45) ble arrestert for angivelig ha forsøkt å slå til en fotballtrener med en såkalt kettlebell, og mistenkt for «angrep med et dødelig våpen».

Ingen ble alvorlig skadd i forbindelse med uoverensstemmelsen, og retten besluttet derfor å droppe saken.

- Dette har vært en storm i et vannglass, og vi er takknemlig overfor myndighetene at de har kommet til en fornuftig avgjørelse, uttaler Diddys advokat Mark Geragos, ifølge nettstedet Variety.

Bakgrunnen for uoverensstemmelsen mellom rap-mogulen og treneren var at sistnevnte skal ha kjeftet på sønnen Justin under en fotballtrening. P. Diddy skal ha oppsøkt treneren etterpå, og det hele utviklet seg til et slagsmål der rapperen grep tak i en tung kettlebell som han angivelig forsøkte å treffe treneren med. (©NTB)