P-selskap vraket Odds bil

Odd Stalsberg trodde han overlot bilen sin i trygge hender hos Dalen Parkering på Gardermoen da han dro på ferie. Dagen etter fikk han beskjed om at den var krasjet.

VRAK: Slik så Odd Stalsberg sin Honda ut etter parkeringsoppholdet på Gardermoen. Foto: Privat
VRAK: Slik så Odd Stalsberg sin Honda ut etter parkeringsoppholdet på Gardermoen. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Odd Stalsberg er forundret over at bilen kunne få så store skader inne på en parkeringsplass. I følge Romerikes Blad har IF skadeforsikring taksert skadene til 163.705 kroner.

Sommervikarer - Vi parkerte bilen hos Dalen Parkering 10. juni i år. Siden vi skulle være borte en god stund valgte vi en rimelig parkering utenfor flyplassområdet. Dagen etter at vi landet på Korsika fikk vi telefon fra daglig leder i Dalen Parkering.
- Han sa at to sommervikarer skulle flytte biler og at bilen vår dessverre var skadet, forteller Odd Stalsberg til Dagbladet.

- To timer seinere fikk jeg en tekstmelding om uhellet. Etter det hørte jeg ikke mer.

- Jeg ble selvsagt bekymret, men kunne ikke i min villeste fantasi forestille meg at skadene skulle bli så store, forteller den uheldige bileieren.

Fronten var smadret og begge kollisjonsputene hadde løst seg ut. Siden skadene var så store valgte forsikringsselskapet å overta bilen. Stalsberg har fått listepris og er nå på jakt etter ny bil.

Beklager Erik Dalen i Dalen Parkering legger seg langflat. Han beklager på det sterkeste, og sier skaden aldri skulle skjedd.

— Vi ødela både bilen og ferien hans, noe vi selvfølgelig er veldig lei oss for, sier den daglige lederen til Romerikes Blad.
 
Ifølge Dalen skjedde ulykken i en nittigraders sving. Han sier det var en rekke uheldige omstendigheter som inntraff. — Normalt kjører vi bilene på rekke og rad når vi skal flytte dem. Men av en eller annen grunn kom det en motgående bil denne gangen. Den var i tillegg grønn, og derfor vanskelig å se, forteller han til Romerikes Blad.