- BLE SLÅTT: Nadim Shahzad sier en parkeringsvakt slo ham i ansiktet under en disputt om en parkeringsbot i Oslo i dag. Foto: Asle Hansen
- BLE SLÅTT: Nadim Shahzad sier en parkeringsvakt slo ham i ansiktet under en disputt om en parkeringsbot i Oslo i dag. Foto: Asle HansenVis mer

- P-vakta slo meg i ansiktet

Nadim (40) var uenig i bota han fikk under varelevering i Oslo i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): I 10.40-tida i formiddag skulle Nadim Shahzad (40) levere matvarer til Smia galleri i Oslo. Som han alltid gjør, parkerte han utenfor i gata, men ble konfrontert av en hissig parkeringsvakt.

- Jeg forklarte parkeringsvakta at han ikke kunne sette bot fordi jeg hadde lov til å stå der. Han klarte helt fint å kjøre forbi meg, så det var helt høl i hue. Jeg skulle bare inn med to små esker og ut igjen, forteller Shahzad.

Vil anmelde
40-åringen medgir at det kom til et friskt ordskifte.

- Jeg kalte ham nok «idiot» og sånne ting. Helt vanlige norske uttrykk. Han kom helt bort til meg og sa: Skal du slå meg? Nei, hva er det du snakker om? svarte jeg.

- Deretter fiket han til meg i ansiktet med flat hånd. Jeg fikk helt klart inntrykk av at han ønsket at jeg skulle slå først, men det gjorde jeg selvfølgelig ikke, sier Nadim Shahzad til Dagbladet.no.

40-åringen mener parkeringsvaktas opptreden er uakseptabel.

- Når jeg blir ferdig med ruta mi i dag, drar jeg til politistasjonen og anmelder forholdet, sier han.

- Ubehagelig
Ellen Johansen (31) bor like ved, og hadde akkurat satt barna sine i bilen da hun ble vitne til opptrinnet.

- Det var ubehagelig å være vitne til. Heldigvis så ikke barna hva som skjedde, sier Johansen til Dagbladet.no.

- Mannen fra trafikketaten var aggressiv helt fra starten. Det virket som om han bare skulle vise hvor stor makt han hadde. Han kunne fint ha kjørt forbi, men i stedet begynte han å tute og tute og tute. Så hoppet han ut av bilen han satt i og skrev ut en bot.

- De to begynte å diskutere, og så plutselig smalt det. Mannen fra trafikketaten slo til budet. Slikt går jo ikke an.

Trafikketaten i Oslo opplyser at de ikke er kjent med opptrinnet utenfor Smia galleri i formiddag, men varsler at driftsleder vil undersøke saken på mandag.