Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

P4 var best

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Det blir en spennende konkurranse i den forsterkete, kommersielle radiobyen på Lillehammer mellom Kanal 4 som fikk P4-konsesjonen, og «gamle» P4 som på fredag fikk P5-konsesjonen. Mye er forandret i P4 siden den en gang så kjepphøye direktør Rune Brynhildsen erklærte at P5-konsesjonen ikke var interessant for hans selskap, og til han i går fikk vite av kulturminister Valgerd Svarstad Haugland at den siste søknaden var mye bedre enn den første han hadde levert. Mye mer forpliktende, sa hun.
  • Nå har Brynhildsen lært at det er noen ganger det gjelder å holde kjeft. Sist trodde han fornyelsen av konsesjon allerede lå i lomma, og prøvde seg til og med så smått med trusler mot statsråden. Det var ingen bombe at P4 fikk sjansen til å fortsette å sende kommersiell radio. Resultatet av denne prosessen er at begge disse aktørene har fått klarere publisistiske forpliktelser, og en direkte konkurrent å måle seg mot.