Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

På banen, Stubø!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Teatersjef Eirik Stubø fikk nylig fornyet sitt engasjement som sjef for Nationaltheatret i Oslo med nye fire år. Til vår forbløffelse konstaterte vi at teatersjefen avsto fra å legge fram sine visjoner for teaterdriften, med en begrunnelse som viste til hans korte fartstid i jobben. Etter fire år som påfallende grå eminense i korridorene til vårt kanskje viktigste teater avviste teatersjefen at han har noe på hjertet, en samlende idé, et kunstsyn, en flik av engasjement som kunne sette teaterets oppgaver inn i et samfunnsperspektiv. Det er ikke bare oppsiktsvekkende, vi beklager det faktisk.
  • Nei, vi etterlyser ikke feite honnørord og svulmende festtaler. Vi tar teaterkunsten så alvorlig at vi forlanger at dens ledere ser seg i stand til å presentere et kunstsyn som en del av samfunnsoppdraget. Det hjelper ikke at Stubø er de ansattes mann hvis han kan mistenkes for å velge minste motstands vei.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media