MINUTT FOR MINUTT: Intel har gjennomført en studie som kartlegger internett-trafikken. Her er en oversikt over hvor mye trafikk som skjer på bare ett minutt. Foto: Intel
MINUTT FOR MINUTT: Intel har gjennomført en studie som kartlegger internett-trafikken. Her er en oversikt over hvor mye trafikk som skjer på bare ett minutt. Foto: IntelVis mer

På bare ett minutt har vi sendt 204 millioner e-poster

Og sjekket ut 6 millioner Facebook-sider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ikke så mye du får gjort på ett minutt. Kanskje du akkurat rekker å tømme oppvaskmaskina eller å re opp senga.

I verdensveven skjer det ufattelig mye på bare ett minutt. Intel produserer mikroprosessorer som installeres i datamaskiner og står bak en studie som kartlegger hva som skjer på internett i ett minutt, melder Daily Mail.

Rundt 20 millioner bilder og seks millioner Facebook-sider blir klikket på i løpet av dette minuttet. Vi sender 204 millioner e-poster og ser på 1,3 millioner videoer på Youtube.

Vi er på nett Nesten alt vi gjør på smarttelefonen og nettbrett gjør vi via internett.

- Å høre på musikk, se på videoer, laste ned bilder, spille spill på nettet, oppdatere Twitter-feeden og statusoppdateringer er alle aktiviteter som generer trafikk på internett, sier Krystal Temple ved Intel.

Skyter fart Studien så også på hvordan dette kan utvikle seg i framtiden, og innen 2015 vil antall nettverksenheter være det dobbelte av verdens befolkning.

På ett minutt blir 47 000 apper nå lastet ned og 20 personer blir utsatt for identitetstyveri.

Intel kommer med denne studien samtidig med at de lanserer nye nettverksutstyr som takler den økende internett-trafikken.