Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnefri restaurant

På denne restauranten får du ikke ha med deg barn som gråter eller lager lyd

- Vi ber bare om at de følger våre regler, sier restauranten.

INGEN HØYLYDTE BARN: Dette skiltet ved inngangen viser tydelig at høylydte barn ikke er velkomne på restauranten Old Fisherman's Grotto. Foto: Yelp.com / Dianna G
INGEN HØYLYDTE BARN: Dette skiltet ved inngangen viser tydelig at høylydte barn ikke er velkomne på restauranten Old Fisherman's Grotto. Foto: Yelp.com / Dianna G Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Restauranten Old Fisherman's Grotto i California har en lapp ved inngangspartiet som får flere kunder til å reagere.

Bråkete barn ikke tillatt

Før du kommer inn i selve restauranten møter du nemlig en liten plakat som forteller deg at de ikke tillater høye barnestoler, barnevogner, eller barn som lager høy lyd og dermed er til bry for de andre restaurantgjestene.

Ikke overraskende skaper plakaten reaksjoner blant gjestene. En av dem som har tatt til ordet for å klage på den lite barnevennlige politikken er brukeren Dianna G. på Yelp.

Brukeren gir restauranten lavest mulig karakter på anmeldertjenesten, til tross for at hun sier at maten er god.

«Jeg ble skuffet da jeg så skiltet om gråtende og bråkete barn. Hadde jeg sett dette skiltet før vi spiste, hadde jeg definitivt funnet et annet sted. Det er skuffende å se et sted som viser slik forakt mot barn. Dette er diskriminering. For en flott måte å miste kunder på», skriver Dianna på Yelp.

RAMPETE: De to år gamle tvillingguttene fra New York, hadde tilsynelatende lagt seg for kvelden. Et videokamera på installert på soverommet, viser noe helt annet. Video: Jukin / AP Vis mer

Aldri nektet kunder servering

Restauranten sier til Simplemost at de aldri har nektet kunder med barn å komme inn i lokalet, men at skiltet ved inngangspartiet gjerne stanser foreldre med små barn fra å spise hos dem.

Ifølge restaurantens egen hjemmeside har de ikke tillatt høye barnestoler siden 2009, ettersom de mener stolene gjorde det vanskelig for servitørene å servere i det trange lokalet.

I 2011 la de også til reglene om bråkete barn for å gi kundene «en forhøyet matopplevelse, ved å gi dem en rolig atmosfære i et ellers travelt fiskemarked».

Restauranten gjør det også klart at barn er hjertelig velkommen, så lenge de forholder seg rolige og følger spisestedets regler.

- DET ER JENTA MI!: Denne jentas snille handling, fanget på kamera, har gått viralt. Video: Jukin Media Vis mer

Delte reaksjoner

Dianna er ikke alene om å reagere på skiltet til restauranten, men meningene rundt avgjørelsen er ulike. Gayle Browning, som går under Twitter-navnet «TeamMomScooter», har blant annet twitret at han flere ganger har fått matopplevelser ute ødelagt av skrikende barn.

Han mener også at foreldre ofte har et problem med å kontrollere atferden til barna sine, og at foreldre som ikke har råd til å betale for en barnevakt mens de er ute og spiser, like gjerne kan bli igjen hjemme.

Michelle Robinson, som går under Twitter-navnet «MichellePraiz», er også enig med Gayle sin uttalelse, og sier at hun selv ville spist på restauranten om hun var i nærheten.

«Folk bryr seg ikke om menneskene rundt seg. Foreldrene lar sine bråkete og masete unger ødelegge kvelden for oss andre», skriver hun på det sosiale nettstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media