På fest med Bon Jovi

Al Gore hang ikke med hodet etter nederlaget. Han slo ut håret med Bon Jovi, Tom Petty, Naomi Campbell og 200 andre. Kona Tipper satt bak trommene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag sto han fram på tv og erklærte seg slått. Men humøret var det ingenting å si på. For å feire slutten på over en måneds uvisshet, inviterte han rundt 200 venner og kjendiser til visepresident-kåken i Washington.

Det startet rolig, men like før midnatt ble det hæla i taket og tenna i tapeten. Stemninga besørget Jon Bon Jovi ved å invitere over noen av sine venner.

Musikken var live og prestert av Tom Petty, Bon Jovi og Stevie Wonder. Gore heiv seg over ølet, kastet jakka og angrep dansegulvet.

På det stappfulle gulvet trampet og snurret han i vei, mens kona Tipper Gore trakterte trommeskinnene. Flere av gjestene fikk gleden av å klaske never med visepresidenten. Han ble sett mens han delte ut heftige high-fives.

Festhistorien sto på trykk i Daily News og New York Times.

<P>PÅ VEI TIL FESTEN: Etter å ha gitt tapertalen, er Al Gore på vei ut med kona Tipper og visepresident-kanditat Joseph Lieberman.<P>
<P>GODE BUSSER: Bon Jovi ville ha Gore som president, og spilte på flere av valgmøtene hans.<P>