Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

På flyttefot

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Stortingsrepresentant Trond Giske får beholde sin store og dyre statsrådsleilighet. Han slipper å flytte til en av Stortingets mer beskjedne husværer. Stortinget betaler Giskes husleie til regjeringen. Til gjengjeld har regjeringen fått tilbake en leilighet fra Stortinget. Uansett slipper Giske å betale husleie, fordi han er pendlende stortingsrepresentant, og han kan fortsatt leie ut sin egen leilighet i Oslo, fordi han er valgt fra Sør-Trøndelag.
  • Dette kan VG melde, og dette er en snedig ordning. Her skal ikke moralismens svøpe smelle, men den tidligere kirkestatsråden burde selv skjønt bedre. Han skal jo holde sin sti rein uansett embete og tillitsverv. Det blir for lettvint når han gir inntrykk av at dette er en ordning andre har hatt ansvaret for. Giske bør raskest mulig pakke sammen på Gimle Terrasse og komme seg ned i Parkveien. Det er levelig der også.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!