Tor Mikkel Waras samboer Laila Anita Bertheussen siktet:

På fotballtur til Liverpool da samboeren skal ha tent på

Tor Mikkel Wara var på fotballtur i Liverpool med kamerater da samboer Laila Anita Bertheussen skal ha tent på familiens bil og diktet opp en straffbar handling, ifølge PST.

SJOKKERT: Justisminister Tor Mikkel Wara skal ha vært himmelfallen over siktelsen mot sin samboer Laila Anita Bertheussen. Foto: Christian Roth Christiansen / Dagbladet
SJOKKERT: Justisminister Tor Mikkel Wara skal ha vært himmelfallen over siktelsen mot sin samboer Laila Anita Bertheussen. Foto: Christian Roth Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Wara er en ihuga Liverpool-supporter. Denne helga var han sammen med fire venner og kolleger fra PR-byrået First House på Anfield og så Liverpool mot Burnley. Intetanende om dramaet som skal ha utspilt seg hjemme, og som kan bli skjebnesvangert for Waras politiske karriere.

To av dem Wara var sammen med, er de tidligere statssekretærene Ole Berget (Frp) og Sigbjørn Aanes (H).

Klokka 16 torsdag kom nyheten om at justisministerens samboer Laila Anita Bertheussen er siktet for å ha satt fyr på familiens bil natt til søndag. Hun er siktet for å foreta noe som vekker mistanke om at en straffbar handling er begått uten at den er det.

Laila Anita Bertheussen (54), ble i går pågrepet av politiet og satt i avhør med PST til langt ut på kvelden. Hun nekter straffskyld i siktelsen mot seg, og mener politiet er på et blindspor.

Fikk sjokkbeskjeden av Erna

Mens Wara var på fotballtur skrev Bertheussen dette på sin Facebook-side natt til 11. mars:

«TM har vært bortreist siden onsdag og dette skulle være min slappe-av-helg uten for mye styr og alt det vaktholdet som følger med TM. Sånn gikk det ikke: cry: Jeg har ikke orket å lese avisene før nå og noen ting trigger meg mer enn andre.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer