På hodet for lille Jack (7 uker)

Med beina i været, ble både eier og hund sittende fast i et fire meter dypt hull. Brannvesenet ble til slutt redningen for begge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det som for forbipasserende kunne arte seg ganske så komisk på Rødtvedt i Oslo, var i virkeligheten et alvorlig drama for de involverte. Familien Berg var ute på tur med sin nyervervede hund, lille Jack på sju uker, da uhellet var ute.

- Bikkja var sammen med kjerringa og gutten min i et skogholt da den forsvant ned i et dypt jordhull. Hun skrek opp og jeg ilte til, sier dagens helt, Bjørn Martin Berg (53).

Full mobilisering

3-4 meter under bakken, i en bratt skråning på Rødtvedt i Oslo, lå lille Jack og klynket høylytt. Den rolige lufteturen i nabolaget ble med ett mer strabasiøs enn ventet. Bjørn Martin var snar og hoppet ned i det trange hullet med hodet først. Men han nådde ikke ned til bikkja. Ikke kom han opp heller, og sønnen Egil på åtte år kunne ikke annet en å se faren sin sprelle med beina opp av hullet.

- Jeg så bare hælene på pappa da han var nede i hullet, sier Egil til Dagbladet.no.

Mor Inger Berg hylte opp da hun så skosålene til mannen sin. Hun fikk opp farten og ringte på dører i nabolaget. En nabo ringte brannvesenet som rykket ut med fulle sirener. For å være på den sikre siden ble også en gravemaskin rekvirert, i tilfelle brannvesenet ikke fikk opp valpen fra det dype trange hullet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer