Jayme Closs-kidnappingen:

På innsida av «helveteshuset»

Se bildene fra huset der 13 år gamle Jayme Closs ble holdt fanget i 88 dager.

INNESTENGT: I dette huset ble Jayme Closs (13) holdt fanget av Jake Thomas Patterson i 88 dager. Video: Radar Online / Mega / Pa Photos / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun var som sunket i jorda i nesten tre måneder, men forrige torsdag dukket 13 år gamle Jayme Closs plutselig opp på en øde landevei nær tettstedet Gordon i delstaten Wisconsin.

Ingen hadde sett snurten av henne etter at foreldrene hennes ble drept i Barron, og bare elleve minutter etter at Closs dukket opp, var 21 år gamle Jake Thomas Patterson i politiets varetekt.

I løpet av helga satt Patterson i avhør med politiet, og mandag ble han siktet for drapet på foreldrene til Closs og kidnapping av 13-åringen.

  • Se bildene fra innsida av huset i videoen øverst i artikkelen

«Helveteshuset»

Den amerikanske tabloidavisa New York Post var den første som viste bilder fra innsida av det de omtaler som «helveteshuset» der Closs ble holdt fanget i 88 dager.

Bilder tatt fra lufta viser hele eiendommen der den ligger i en snødekt skogområde om lag 60-70 meter fra nærmeste tilfartsvei.

Over husets inngangsdør henger det et skilt der det står «Velkommen», men resten av eiendommen virker ikke videre inviterende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer