På innsida av «sirkus-rettssaken» mot den beryktede narkobaronen

Skuespillerstjerner, rystende skildringer av drap og en taus narkobaron preger rettssaken mot Joaquín «El Chapo» Guzmán (61).

ARRESTERT: Joaqín Guzmán etter å ha blitt pågrepet av meksikanske soldater i januar 2016. Nå sitter han tiltalt i USA. Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo, File
ARRESTERT: Joaqín Guzmán etter å ha blitt pågrepet av meksikanske soldater i januar 2016. Nå sitter han tiltalt i USA. Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Alejandro Edda, som spiller «El Chapo» i TV-serien «Narcos» kom til rettssaken som foregår i Brooklyn fra Mexico. Allerede klokka seks om morgenen mandag var han blant dem som stilte seg i kø for å få en plass i den overfylte domstolen i Eastern District of New York.

Det føyer seg inn i rekka av merkelige øyeblikk og rystende episoder, som er blitt rullet opp siden saken startet i november. Som leder for Sinaloa-kartellet, regnes «El Chapo» som en av tidenes største narkobosser. Han ble kåret til en av verdens mektigste av Forbes hvert år fra 2009 til 2011.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer