På Kåres Partybar i Pattaya kan kundene kjøpe fri de ansatte jentene fra skiftet

Eier Terje Salvesen (52) er lut lei av at folk i Norge tror han driver et slags bordell. Advokat mener han kan rammes av hallikparagrafen.

BAREIER: Terje Salvesen (52) har i tre år drevet Kåres Partybar i Pattaya sentrum. Han betegner baren som familieorientert i sammenlikning med andre barer i byen. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
BAREIER: Terje Salvesen (52) har i tre år drevet Kåres Partybar i Pattaya sentrum. Han betegner baren som familieorientert i sammenlikning med andre barer i byen. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PATTAYA (Dagbladet): - Det er ingen hemmelighet at vi praktiserer «bar fine» (baravgift), der kunden kan kjøpe fri en av jentene og ta henne med ut. Men det dreier seg ikke nødvendigvis om sex; mange vil bare ha selskap, ta henne med på middag eller kino. Det er opp til henne, jeg har ingenting med det å gjøre, sier Terje Salvesen (52) til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer