På middag hos prins Charles

-Jeg har børstet smokingen og pusset skoene, sier Petter Stordalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Investor Petter Stordalen og hans partner, finansdirektør i Choice, Jon Erik Brøndmo var i går i middag hjemme hos prins Charles. Middagen fant sted i prinsens residens Clarence House i London.

-  Jeg og Jon Erik Brøndmo har børstet smokingen og pusset skoene. Jeg tror Øystein (Stary Spetalen, red.adm) også kommer, sa Stordalen til Dagbladet kort tid før middagen. Stordalen visste da ikke om Camilla Parker Bowles også skulle være med i middagsselskapet.

-  Jeg vet bare at Charles skal være der, jeg vet ikke om dama kommer, sier Stordalen.

De norske finansmennene var invitert av prinsen i forbindelse med et av hans fond.

-  Vi er invitert i anledning prins Charles\' betydelige engasjement rundt integrering av ny og moderne arkitektur i gamle bybilder og vice versa. Det er spennende at en monark som prins Charles engasjerer seg på et slikt område over lang tid. Vi har selv nettopp integrert gamle bygg på en ny måte i det svenske eiendomsselskapet Capona, som vi kontrollerer. Dette blir både interessant og hyggelig, sier Petter Stordalen.

Reisesliten

Stordalen regnet med at middagen ville bli avsluttet relativt tidlig.

-  Dette blir sikkert en stille og rolig middag som slutter tidlig. Vi kommer fra USA nå, og siden vi kommer fra en annen tidssone, ville det egentlig passe bra om det blir en tidlig avslutning.

-  Imponert av Charles

Etter middagen var Stordalen strålende fornøyd.

-  Vi møtte en engasjert monark som var både kunnskapsrik og opptatt av selv norsk trehusbebyggelse. Han imponerte oss med kunnskap og innsikt, forteller Stordalen. Investoren likte også talen prins Charles holdt under middagen.

-  Han pratet om viktigheten av å beholde egenart i en globalisert verden, sier Stordalen, som forteller at «dama» til prinsen ikke var tilstede.

-  Og menyen?

-  Vinen og maten var kjempegod.

FIKK BESØK: Prins Charles.
KONGELIG GJEST: Petter Stordalen var på middag hos pris Charles.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer