På nettforum, to dager før Madelene (29) ble funnet: «Jobber han med betong?»

Småbarnsmoren var innstøpt i ei betongblokk. Det ble ikke kjent før i går.

DREPT: Madelene (29) ble meldt savnet i november. 8. februar ble hun funnet i skogen utenfor Stockholm, innstøpt i betong. Foto: Privat
DREPT: Madelene (29) ble meldt savnet i november. 8. februar ble hun funnet i skogen utenfor Stockholm, innstøpt i betong. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To dager før den drepte småbarnsmoren Madelene (29) ble funnet innstøpt i betong i skogen utenfor Stockoholm, nevnte noen nettopp betong i en diskusjonstråd på nettet. Svært få, om noen, andre enn gjerningspersonen(e) hadde forutsetning for å vite noe om dette, skriver Expressen.

«Jobber han med betong?» skriver en forumdeltaker i tråden, som handler om hva som kan ha skjedd med 29-åringen, som forsvant i november og ikke ble funnet før 8. februar, ved tettstedet Upplands Väsby.

En 33-årig mann og hans 30-årige kjæreste ble mandag pågrepet og er siktet for hhv. drapet og for å ha skjult en mistenkt samt krenke gravfreden. Begge er bekjente av småbarnsmoren.

På forumet mistenkte flere den nå pågrepne mannen for å stå bak Madelenes forsvinning, og betongkommentaren kommer i en diskusjon der det hevdes at han jobber i byggebransjen.

Skrev om den siktede Skogen ved Upplands Väsby ble nøye gjennomsøkt, og letemannskapene gikk forbi den unnselige betongblokka, som lå på bakken i skogen. Først etter et tips bestemte politiet seg for å undersøke blokka - som viste seg å inneholde levningene av småbarnsmoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer