På operasjonsbordet etter blodig miljøstunt

Statssekretær Lotte Grepp Knutsen (Ap) med gips ut valgkampen.

VED GODT MOT:  Det ble en blodig miljømarkering da Lotte Grepp Knutsen og Erik Solheim gikk løs på CO2-ballonger for å vise hvem som ville kutte mest. Miljøvernministeren måtte sy fire sting, mens Ap-statssekretæren fikk kuttet over en sene og fikk armen i gips. - Ingen kan si vi ikke gir blod, svette og tårer for Ap og klimasaken, sier Grepp Knutsen, som er ved godt mot etter operasjonen. Foto: Lars Eivind Bones
VED GODT MOT: Det ble en blodig miljømarkering da Lotte Grepp Knutsen og Erik Solheim gikk løs på CO2-ballonger for å vise hvem som ville kutte mest. Miljøvernministeren måtte sy fire sting, mens Ap-statssekretæren fikk kuttet over en sene og fikk armen i gips. - Ingen kan si vi ikke gir blod, svette og tårer for Ap og klimasaken, sier Grepp Knutsen, som er ved godt mot etter operasjonen. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var ikke bare miljøvernminister Erik Solheim som fikk blø da han og flere politikere med saks skulle demonstrere hvem som var best på å kutte CO2-utslipp.

Også Anniken Huitfeldts statssekretær i barne- og likestillingsdepartementet, Lotte Grepp Knutsen (Ap), fikk unngjelde.

- Ingen kan si vi ikke gir blod, svette og tårer for Ap og klimasaken, sier hun til Dagbladet, bare kort tid etter operasjonen på Legevakta i Oslo.

Nå må Grepp Knutsen ha høyrehånda i gips ut resten av valgkampen.

Solheim måtte syLørdag hadde miljøbevegelsen invitert en rekke politikere til miljømarkering på Universitetsplassen. Med svarte ballonger og sakser skulle politikerne gå løs på de forurensende utslippene i ballongform.

Kort tid etter at de relativt lokale utslippene ble kuttet med stor iver greide miljøvernministeren å kutte seg selv til blods. Statsråden ble kjørt avgårde i ambulanse og måtte sy flere sting. Se TV2-opptaket her.

- Jeg skjønte ikke selv hva som hadde skjedd med en gang. Men etterhvert kjente jeg at ikke alt var som det skulle være med den ene hånda, sier Grepp Knutsen til Dagbladet, bare kort tid etter operasjonen på Legevakta i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer