På privatfest med elskerinnen

LONDON (Dagbladet): Kong Harald og dronning Sonjas deltagelse på prins Charles' 50-årsdag, vil føre Camilla Parker Bowles nærmere det gode selskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Charles fyller 50 år neste år, og i den anledning har dronning Elizabeth invitert til en fest på Buckingham Palace. Her er ikke kong Harald og Sonja invitert. Og det er heller ikke Camilla Parker Bowles.

Dagen etterpå inviterer imidlertid prins Charles til sin egen store fest, og her har han og Camilla Parker Bowles satt opp en imponerende gjesteliste. I tillegg til Harald og Sonja, kommer dronning Margrethe av Danmark og prins Henrik, kong Carl Gustav og dronning Silvia, kong Juan Carlos og dronning Sofia og resten av Europas kongehus.

Dronning Elizabeth kommer imidlertid ikke til festen på Highgrove, rett og slett fordi hun ikke vil akseptere Camilla Parker Bowles rolle i kongefamilien.

Privat tur

Kabinettsekretær Magne Hagen bekrefter overfor avisa Mail On Sunday at kong Harald og dronning Sonja har takket ja til innbydelsen.

- De flyr til England 13 eller 14 november, og blir kanskje over helga. Dette blir et privat besøk, uten offesielle plikter, sier Magne Hagen til Mail On Sunday.

PR-kampanje

Kongegjester fra hele Europa kan bety mye for prinsen og hans elskerinne. Paret har slitt med å bli akseptert av folket, og denne festen fører Parker Bowles nærmere det gode selskap enn noen gang tidligere.

Britiske aviser går så langt som å kalle selskapet en PR-kampanje for prins Charles' elskerinne.