Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- På sin plass å bytte ut helseministeren

Parlamentarisk nestleder i Frp, Ketil Solvik-Olsen, sier det er på sin plass at helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen går.

TVILER PÅ JONAS: Ketil Solvik-Olsen (Frp) har liten tro på at Jonas Gahr Støre vil klare å rydde opp i helse-Norge, men synes i hvert fall det er på plass at Anne-Grete Strøm-Erichsen blir byttet ut.   
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
TVILER PÅ JONAS: Ketil Solvik-Olsen (Frp) har liten tro på at Jonas Gahr Støre vil klare å rydde opp i helse-Norge, men synes i hvert fall det er på plass at Anne-Grete Strøm-Erichsen blir byttet ut. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men han er i tvil om den nye helseministeren Jonas Gahr Støre klarer å frigjøre seg fra systemer og bedre pasientsikkerheten.

- Dette er jo det samme trekket som regjeringen gjorde før forrige stortingsvalg. Da satte de Bjarne Håkon-Hanssen til å reise rundt og snakke om en helsereform, samhandlingsreformen. Problemet var at den ikke var fylt med innhold, men med mye ord, sier Ketil Solvik-Olsen til NRK.

Han frykter det samme vil skje nå.

- De lover mange nye ting som ikke er gjennomtenkt, ikke er gjennomførbare, men som likevel lurer en del velgere til å tro at nå vil det skje forbedringer, sier Solvik-Olsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media