Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

På sjøens bunn fant de en druknet mann med et kvinnehode i betong

Skal ha kvalt kona før han tok sitt eget liv.

FORTELLER OM FUNNET: Østerriksk politi beretter om funnet de har gjort i innsjøen Traunsee. De jobber ut fra en teori om at en 72 år gammel tysk mann kvalte sin kone, før han selv tok sitt eget liv. Foto: EPA/THOMAS LEITNER/NTB Scanpix
FORTELLER OM FUNNET: Østerriksk politi beretter om funnet de har gjort i innsjøen Traunsee. De jobber ut fra en teori om at en 72 år gammel tysk mann kvalte sin kone, før han selv tok sitt eget liv. Foto: EPA/THOMAS LEITNER/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag ble det gjort et makabert funn av en fotgjenger som spaserte langs bredden på den idylliske innsjøen Traunsee i 80 kilometer øst for Salzburg i Østerrike.

Vedkommende fisket en koffert opp av vannet, og det viste seg at denne inneholdt flere kroppsdeler. Dette ble først meldt av avisa Krone.

Teori Mandag ble det gjort omfattende undersøkelser, og i søket ble det på innsjøens bunn avdekket et nytt grotesk funn.

Politiet forteller i dag ifølge nyhetsbyrået Associated Press at de fant en mann som hadde druknet på bunnen av sjøen. Som lodd hadde han brukt hodet til sin avdøde kone støpt inn i betong.

De forteller videre at det dreier seg om et ektepar fra Tyskland, og at mannen var 72 år gammel mens hans kone var 71 år.

De jobber ut fra en teori om at mannen kvalte ektefellen og parterte henne, før han så tok sitt eget liv.

Makabre funn Det er ikke første gang døde personer blir funnet i kofferter, bare i 2015 var det flere slike saker.

I juni ble en norsk kvinne funnet i en koffert i elva Spree i Berlin.

En chilensk mann er siktet for drapet.

Tidligere samme måned ble liket av en eldre kvinne, som hadde blitt stappet i en koffert, funnet etter en måneds lagring i en oppbevaringsboks på en togstasjon i Tokyo.

I juli ble kroppen til ei lita jente funnet i en koffert i Adelaide i Australia

Blodprøvene tatt fra likrestene i kofferten stemte overens med DNA-profilen Karlie Jade Pearce-Stevenson, en kvinne som ble funnet drept ti år tidligere, skrev Sky News.

Politiet konkluderte med at både mor og datter var drept på brutalt vis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media