På sommerjobb i Danmark

RANDERS (Dagbladet): DeLillos har tatt med seg unger og koner til Danmark for å spille inn høstens nye album. De fire halvgamle guttene i Norges mest populære popband synes det går i akkurat passe fart her på landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Man er jo nesten bestefar når man er tretti i dag, sier Lars Lillo-Stenberg (35). Vokalisten i deLillos ser ikke ut som en bestefar ennå. Derimot høres han ut som en bestefar, for han bruker forferdelig lang tid på å fortelle ting.

Seks smårollinger

deLillos er blitt voksne og dermed mer praktiske. I år kombinerer de like godt familieferie, Legoland og studioinnspilling i Danmarks ettertraktede Puk-studio. Akkurat som Lars Lillo-Stenberg har også Lars Beckstrøm (37), Lars Lundevall (27) og Øystein Paasche (34) tatt med seg kone og barn nedover. Til sammen seks små mennesker løper rundt på plenen og minner guttene om at tida er gått.

- Enkelte av sangene vi har spilt inn nå handler om en slags frustrasjon over at tida går så fort. Om hastigheten på verden rundt oss, sier Lars Lillo-Stenberg.

Lars Beckstrøm er uenig, han mener sangene de har laget handler om mye forskjellig.

- De handler for eksempel om lykke.

Smokie-venner

I mai spilte deLillos inn en rekke sanger her i Danmark. Nå holder de på med den vanskelige jobben å velge hvilke låter som skal få være med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer