På stemmefiske i kristenland

Til høylytte lovprisninger fra 1300 troende i Levende Ord forsvarte Carl I. Hagen Israel, gikk til angrep på islam og liknet nesten på en gud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Hagen går til angrep på islam, snakker om kristne verdier og ber våre nye muslimske landsmenn om å reise hjem dersom de skulle ha problemer med verdiene.

-  Det er en stor ære stortingsrepresentanten og Israel-vennen Carl I. Hagen viser oss, sier pastor Enevald Flåten, grunnleggeren av Levende Ord i Bergen med 2700 medlemmer.

-  Wouiiiiii, hyler de 1300 frammøtte på sommerfestival i den karismatiske menigheten. Hagen entrer podiet med de digre blå skjermene som snart skal kringkaste ham trippelt ut i salen.

-  Da pastor Enevald Flåten kom hit for 12 år siden var dette bygget et skall, nå er det fullt med mye positivt, en grunnskole og videregående skole, bygd på de kristne verdier, her lærer de å ikke kreve noe før de har gjort sin plikt.

-  Wouiii, fra salen.

Frontalangrep

Så starter frontalangrepet på Arafat og islam:

-  De sier jeg er her for å kapre velgere, men mitt engasjement for Israel kommer av at jeg er en aktiv samfunnsborger. Selv om naboene har villet utslette Israel, har de forsvart demokratiet. Israel har bare ført forsvarskriger, Arafat har bare gått til angrep. De myrder kvinner og barn for å spre frykt og terror. Når Israel kommer i skade for å drepe, er ikke intensjonen å ramme sivilbefolkningen slik Arafat gjør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer