På teppet II

Mens Bård Nylund (28) ikke er i tvil om at han skal bli sjef når han er ferdig med studiene, synes ikke Cecilie Holm (24) det frister i det hele tatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med jevne mellomrom blir våre fremste likemenn innkalt på teppet til Dagsrevyen for svare på kritikk. Aldeles kostnadsfritt får du her hjelp som ville kostet deg mange tusen om du hadde oppsøkt medierådgivere.

I dag: Politikeren.

– Velkommen til studio. Hva er din kommentar til kritikken?

– Før jeg svarer på det, vil jeg si at (partinavn) tar det som er kommet fram på største alvor. Jeg vil samtidig benytte anledningen til å utrykke forståelse for flere av de synspunktene som er kommet fram. Vi må her være ærlige å innrømme at dette er en vanskelig sak.

– Men hva vil dere gjøre?

– Vi tar til etterretning at det i denne sak er divergerende synspunkter. Det viktigste nå er å lytte til innspillene, og ta dem på alvor, og la dette munne ut i en demokratisk prosess. Dette skal vi til bunns i. Parallelt må vi forsette å fokusere på viktige saker som helse, utdanning, velferd, skole og miljø. Vi er ennå ikke helt i mål, men vi er på rett vei.

– Men er dere ikke denne saken på kollisjonskurs med velgerne?

– Jeg har hørt enkelte påstå dette, og mener at er en særdeles lettvint analyse, som jeg tror velgerne gjennomskuer. Ute i landet er det langt større fokus på andre og viktigere saker som helse, utdanning, velferd, skole og miljø enn man kan få inntrykk av gjennom riksmediene. Der ligger også vårt hovedfokus, og det er opp til velgerne å bedømme hvorvidt vi lykkes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer