På teppet III

Mens Bård Nylund (28) ikke er i tvil om at han skal bli sjef når han er ferdig med studiene, synes ikke Cecilie Holm (24) det frister i det hele tatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med jevne mellomrom blir våre fremste likemenn innkalt på teppet til Dagsrevyen for svare på kritikk. Aldeles kostnadsfritt får du her hjelp som ville kostet deg mange tusen om du hadde oppsøkt medierådgivere.

I dag: Næringslivslederen med for høy lønn.

– Velkommen i studio. Hva er din kommentar?

– Før jeg svarer på det, vil jeg først takke alle de fantastiske ansatte i (firmanavn) som har skapt store verdier for det norske samfunnet. Når det er sagt vil jeg si at jeg er forbauset over at alle som deltar i denne debatten, reagerer så voldsomt på min lønn. Verdien av lønnsavtalen går frem av årsberetningene, og det er ingen lønns-avtale som er mer omskrevet og kommunisert enn denne.

– Men det er et stort beløp?

– Det er det, men vi må se dette i et internasjonalt konkurranseperspektiv, og i et slikt perspektiv er min lønn meeeget moderat. Jeg vil også legge til at denne avtalen er inngått med et enstemmig styre, og det vil bli helt feil av meg å overprøve styrets profesjonelle håndtering.

– Har du vært grådig?

– Jeg deltar aldri i utdelinger av karakteristikker, og kommenterer heller aldri karakterstikker av meg selv. Jeg ser at noen politikere finner det opportunt å kritisere at næringslivsledere tjener for mye. Jeg vil likevel si at dersom man ønsker å kritisere høye lønninger, så skal man gå andre steder enn til jobben som leder av (firmanavn).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer