Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

På topp for Senterpartiet i Nord-Trøndelag

Samferdselsminister Marit Arnstad vippet tidligere landbruksminister Lars Peder Brekk av pinnen.

SP-TOPP: Marit Arnstad er innstilt på førsteplass på stortingslista til Senterpartiet i Nord-Trøndelag. Foto: HANSEN NINA / Dagbladet
SP-TOPP: Marit Arnstad er innstilt på førsteplass på stortingslista til Senterpartiet i Nord-Trøndelag. Foto: HANSEN NINA / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere landbruksminister Lars Peder Brekk takker nei til andreplassen på stortingsvalglista for Senterpartiet i Nord-Trøndelag.

Etter to runder i lokallagene har en enstemmig nominasjonskomité innstilt samferdselsminister Marit Arnstad til førsteplassen på stortingsvalglista. Tidligere landbruksminister Lars Peder Brekk, den andre kandidaten til topplasseringen, fikk andreplassen.

- Brekk har etter en grundig vurdering takket nei til andreplassen, noe komiteen beklager, uttaler nominasjonskomiteen i ei pressemelding.

Arnstad og Brekk pekte seg ut som klare favoritter til førsteplassen på lista etter tilbakemeldingene fra lokallagene. Den endelige prioriteringen ble ifølge nominasjonskomiteen gjort etter en helhetsvurdering av hva som er best for Senterpartiet.

(NTB)