- På toppen av det hele skal vi ha Hagen i et horn på veggen med vetorett!

Klikk for ingress.

ADVARER MOT CARL: Audun Lysbakken i studio før sending. Foto: LARS EIVIND BONES/DAGBLADET
ADVARER MOT CARL: Audun Lysbakken i studio før sending. Foto: LARS EIVIND BONES/DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Under valgkampens siste partilederdebatt presenterte TV2 en ny undersøkelse som viser at at 78,6 prosent tror Erna Solberg blir Noges nye statsminister.

Bare 22 prosent tror Jens Stoltenberg er Norge statsminister til høsten.

- Jeg føler at det er veldig hyggelig å drive valgkamp for tiden, sa Høyre-leder Erna Solberg.

- De skal ikke bare tro hvem som blir, de skal også stemme. Om de vil ha en sterk og handlekraftig regjering, så må de stemme Høyre, sa Høyre-lederen videre.

- Ingen enkel oppgave - Det er ikke en enkel oppgave. Men det er en mulig oppgave, sier Stoltenberg om mulightene for å vinne valget.

- Ja, det trur jeg. Mange skal bestemme seg i kveld og i morgen og på mandag, sa Sp-leder Liv Signe Navareseteom det samme.

- Jeg tror ikke at vi skal innkassere noen ting før valgseieren er et faktum. Men jeg tror ikke velgerne har latt seg skremme. Dere har bare nesten skremmet med meg, men jeg tror ikke velgerne syns jeg er så veldig skummel, sa Frp-leder Siv Jensen.

SV-leder Audun Lysbakken advarte mot politikken de borgerlige kom til å drive. Han mente det var mer intressant hva de var enige om, enn hva de var uenige om.

- Vi kan få en regjering med det verste fra hvert parti. Vi kan få en regjering med Høyres skattepolitikk, Frp's klimapolitikk, KrF's familiepolitikk og Venstres politikk for liberalisering av arbeidslivet, sa Lysbakken.

- Og på toppen av det hele skal vi ha Carl I Hagen i et horn på veggen med vetorett!, sa Lysbakken.