Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

På tur i bare pysjen

BERGEN (Dagbladet): En to år gammel gutt, bare ikledd nattøy og tøfler, ble ved halvfemtida natt til søndag funnet på ensom vandring ved Danmarksplass i Bergen sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten har trolig våknet, kommet seg ubemerket ut av huset og begitt seg ut på et nattlig eventyr i nærmiljøet. Til tross for det kjølige og fuktige bergensværet natt til søndag, var toåringen ved godt mot da han ble funnet i sterkt trafikkerte Bjørnsonsgate. Den lille «tøffelhelten» var en kvikk liten fyr, men han kunne ikke gjøre rede for hvor han bodde.

- Jeg bor hjemme, fortalte toåringen den kvinnelige taxisjåføren som fant ham. Ifølge ansatte ved drosjeselskapet Taxi Vest var den tillitsfulle gutten overlykkelig over å få kjøre drosje midt på natta.
- Da han seinere fikk kjøre politibil, var det ikke måte på entusiasme, sier drosjesjåførens samboer til Dagbladet. Politiet klarte å spore opp hvor gutten bodde, og ved halv sekstida var han gjenforent med sine foreldre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!