På tur med død far på baksetet

Den 37-årige sønnen stjal farens lik fra sykehuset, satte ham bakpå motorsykkelen og kjørte rundt i over tre timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 86 år gamle faren hadde vært død i to dager, da sønnen kom til Fredrikssund sykehus i Danmark for å ta et siste farvel. Ifølge den danske avisen BT lot sykehuspersonalet sønnen få være alene med faren. Etter ei stund hørte de en motorsykkel som startet utenfor: I all hast hadde sønnen kledt på den døde faren motorsykkelhjelm, svart lærjakke og bukser, og plassert ham bakpå sin Harley Davidson.

Solskinnstur

Liket var stivet i ryggen, men sønnen måtte i tillegg holde ham fast med den venstre armen for at faren ikke skulle falle av.

Politiet trodde ikke sine egne ører da meldingen om det stjålne liket kom, men begynte straks å lete. De fikk kontakt med 37-åringen som lovte å kommet tilbake med faren. Det gjorde han - etter tre og en halv time!

Gammel kjenning

- Sønnen har tilsynelatende kjørt rundt i det gode været noen timer slik at faren kunne ta avskjed med noen steder før begravelsen, sier vakthavende ved ordenspolitiet Søren Rindom. Politiet vil sikte sønnen for usømmelig omgang med lik, som teoretisk kan føre til seks måneders fengselsstraff. Sønnen er en gammel kjenning av politiet, men har aldri tidligere blitt siktet for liktyveri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer