På vei til toalettet leverte hun den skjulte lappen: «Ring politiet»

Nå hylles hun av sheriffen for sitt heltemot.

LAPP: Kvinnen stakk denne lappen til en av de som jobbet hos veterinæren. Foto: Politiet
LAPP: Kvinnen stakk denne lappen til en av de som jobbet hos veterinæren. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede da paret kom inn på veterinær-kontoret i DeLand i Florida på fredag ettermiddag, begynte dyrlegen å stusse.

Det virket ifølge Washington Post ikke som om det var hunden som hadde fått hardest medfart. Det var kvinnen.

28-åringen hadde et blått øye, kutt på fingrene og skrubbsår på både armer og bein, men det var først da hun ba om å få benytte toalettet at de ansatte skjønte tegninga.

På vei ut stakk hun en lapp til en av de som jobbet der. På lappen sto det:

«Ring politiet. Kjæresten min truer meg. Han har et våpen. Vær så snill, ikke la ham få vite dette.»

Politiet ankom raskt stedet, og de fant ganske riktig en pistol på kvinnens 39 år gamle kjæreste. Han har også en rekke tidligere dommer for innbrudd, kokainsalg og biltyveri, og dermed var våpenbesittelsen nok til å ta ham i arrest. Det skriver The Daytona Beach News Journal.

Uenige

Nøyaktig hva som hadde skjedd i timene og dagene før besøkte til dyrlegen, var riktignok de to ganske uenige om.

Det hele startet med en krangel onsdag kveld, men der mannen hevder 28-åringen falt ut av et vindu, hevder hun at kjæresten tok tak i henne ute på gata og slepte henne tilbake i huset etter håret.

Der skal han ifølge kvinnen ha slått henne flere ganger og ha truet henne med den samme pistolen han ble pågrepet med fredag.

Han hevder på sin side at det var hun som trakk pistolen, og at han forsøkte å ta den fra henne. Det endte med at våpenet gikk av, men ingen ble truffet av skuddet.

Kvinnen skal ha sovet gjennom torsdagen før hun fredag brukte parets hund som unnskyldning for å komme seg ut av huset.

Hylles

Politiet i DeLand har landet på at de setter mer lit til kvinnens forklaring, og 39-åringen er nå siktet for overfall og frihetsberøvelse i tillegg til ulovlig våpenbesittelse.

Sheriff-kontoret i Volusia County har i ettertid lagt ut et bilde på Facebook av lappen kvinnen skrev, og sheriffen selv har hyllet kvinnens mot på Twitter.

- Takk Gud for denne kvinnens mot, og for at de ansatte ved DeLand Animal Hospital og våre betjenter handlet så raskt, skriver Mike Chitwood.

Samtidig har kvinnen, ifølge Washington Post, gjort det klart at hun ikke ønsker å anmelde kjæresten. Hun samarbeider ikke lenger med politiets etterforskning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer