På vei ut av Hydro

Cecilie Ditlev-Simonsen forhandler om sluttpakke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hydros omstridte kommunikasjonsdirektør Cecilie Ditlev-Simonsen (42) er i ferd med å slutte i selskapet.

Ditlev-Simonsen og hennes advokater er i ferd med å forhandle om en sluttpakke, melder nrk.no. Hun har hatt permisjon siden rabalderet om henmmelig konto i Sveits - en avsløring som kostet vervet som ordfører i Oslo for hennes far Per Ditlev-Simonsen.

Det var en av Ditlev-Simonsens eksmenn som brakte fram opplysningene om hemmelig konto i Sveits i forbindelse med skilsmisseoppgjør.  

Bankkontoen på 750.000 kroner som Cecilie Ditlev-Simonsen arvet etter sin mor tidlig på 90-tallet, skulle vært oppgitt til norske skattemyndigheter. Heller ikke Per Ditlev-Simonsen meldte fra om  konto i Zurich med 1,5 millioner kroner, som han arvet etter sin kone og Cecilie Ditlev-Simonsens mor.

1. oktober skal olje- og gassdelen i Hydro og Statoil slå seg sammen.

Hydros fungerende kommunikasjonsdirektør Ingrid Sethov sier til nrk.no at situasjonen har vært veldig uheldig for Hydro, og at hun håper Cecilie Ditlev-Simonsen rolle er avklart før fusjonen.

EXIT HYDRO: Kommunikasjonsdirektør Cecilie Ditlev-Simonsen er på vei ut av Hydro. Hun forhandler om sluttpakke etter bråket rundt den hemmelige arven i Sveits.