Paal Frisvold: - Det er dramatisk

Nordmenn forteller om kaotiske tilstander i Brussel.

I BRUSSEL:  Paal Frisvold, leder for Geeluyden Kiese i Brussel, var på et møte i Europaparlamentet, da han forsto hva som skjedde. 
Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix
I BRUSSEL: Paal Frisvold, leder for Geeluyden Kiese i Brussel, var på et møte i Europaparlamentet, da han forsto hva som skjedde. Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Paal Frisvold, leder for Geelmuyden Kiese i Brussel, var på et møte i Europaparlamentet, da han forsto hva som skjedde.

- Jeg kom meg ut før panikken begynte å spre seg. Nå er jeg på kontoret mitt med persiennene tett ned for vinduene. Jeg har bedt mine ansatte om å ikke oppholde seg i byen, men å komme seg hjem eller holde seg på kontoret, sier Frisvold til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Hvis dette er et angrep på EU, gjelder det å komme seg i sikkerhet og ikke oppholde seg et sted i nærheten av institusjonene.

- Det er dramatisk. Vi var veldig lettet over å ikke ha vært på flyplassen, men da vi hørte at det hadde gått av ei bombe på metrostasjonen, ble vi utrolige. Folk forteller at det kom mennesker løpende opp fra stasjonen dekket av blod.

Han forklarer at det er snakk om en av de travleste metrostasjonene i hele Brussel.

Din Side-journalist Knut Moberg befant seg på flyplassen da bombene gikk av - men hørte ikke selv eksplosjonene.  Han var blant de siste som ble evakuert fra flyplassen, hvor folk ble loset ut i puljer.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer